Syrsor

Bieffekt av att skaffa ödla (Borde verkligen lägga upp ett kort. Den är faktiskt söt, tro't eller ej.):
Syrsodling.

Japp, vi odlar syrsor. Fyra lådor med syrsor har vi, två med sådana som är lagom stora att äta om man är en liten ödla, en låda med sådana som råkat bli för stora och som du kan få för en billig peng om du har en lite större ödla eller helt enkelt gillar syrsor, och så en med stora som lägger ägg och har sig.

Medan maken har varit iväg har det uppstått två problem, som han kommer informeras om när han kommer hem om en stund, stackaren. Den ena lådan med ätliga syrsor har drabbats av en akut epidemi eller vad som nu drabbar syrsor. Iallafall hittar inte jag något som lever i den, och då räknas de inte som ätliga längre. De äggläggande syrsorna däremot lever och har hälsan - och spelar. Och spelar. Och spelar. Högt. Hela tiden. Det var lite mysigt som bakgrundsljud i början, men det gick över, och ikväll är de förvisade från sonens rum på det att han ska få sova hela natten.

Jaja, så kan det gå. Vi har redan tagit oss igenom det första problemstadiet - det när syrsorna rymde och hittades lite här och var på övervåningen - så vi kommer kanske igenom nuvarande stadium också.
Kan man ju hoppas.

Kommentarer
Postat av: Jag

Huvudteorin till massdöden är ganska så pinsam, så här i efterhand, så jag skriver bara en kommentar och inte ett inlägg om det.

Svält.

Jaja, man kan inte minnas allt...

2011-10-07 @ 21:14:54
Postat av: Lina

Oj, vad jobbigt det låter....

2011-10-10 @ 12:13:30
URL: http://havrelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0