Kaos

2,5 vecka kvar till semestern. Bara SFI är igång, i övrigt är skolan tom på elever. Vi kör på halva personalstyrkan några veckor, så det är ganska intensivt. Dessutom ställer det där med att resten av skolan stänger till med en del problem. För närvarande är vi utan nätverk större delen av dagarna, vilket gör att datorer, telefoner och - kanske värst av allt - kopieringsmaskinen inte fungerar. Så småningom kommer vaktmästare, bibliotekspersonal, administration etc också ta semester. Då är det bara att hålla tummarna, hoppas på det bästa och komma ihåg att semestern lurar runt hörnet. 
 
I exakt samma takt som semestern närmar sig, nalkas sommarens stora äventyr för vår familj. Så länge har vi sparat och planerat för vår USA-resa, och om ynka tre veckor är vi där! Det finns en del kvar att förbereda inför resan, men jag tror nog att vi ska klara av det bra. Det största problemet, och det som förmodligen kommer blir sämst gjort, är den där rejäla städningen av huset som skulle behöva vara gennomförd innan vi släpper in husvakterna. Ni vet, i de flesta hus finns det en garderob som man gett upp på. I vårt hus finns det en... två... tre... och källaren... och garaget... och... Vi är inte särskilt ordningsamma helt enkelt. Snarare är vi väldigt bra på att skapa kaos - mer än man vill visa upp. Men, men. Vi känner ju våra go'a husvakter, och hoppas att de kan förlåta oss t.o.m. vår källare. Det är i alla fall väldigt skönt att veta att huset inte står tomt när vi är borta några veckor på raken! 
 
Så nu kör vi på - maken har det minst lika stökigt på jobbet som jag just nu - ett litet tag till och sedan ska här upplevas och vilas och njutas i fulla drag!
 
 
 
(Egentligen är det rätt inne att fånga dagen och leva i nuet och så där, men ibland är det rättså trivsamt att längta också.)

Kommentarer
Postat av: Marre

Äh, låt det vara så känner vi oss som hemma ;)

2015-06-17 @ 09:42:39
URL: http://arinya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0