Reeeeenoveringen

Man skulle kunna undra hur det går med renoveringen. Tja, går och går, skulle svaret kunna bli. Min analys är att vi körde så väldigt hårt med oss själva, så när köket blev användbart och det dessutom sammanföll med en intensiv jobbvecka, så tog det liksom stopp. Men det är tillfälligt! Planen är att vi ska ge oss på tapetseringen till helgen, och resten är faktiskt småplock. Småplock tar för all del också tid, men ändå.
 
Varken jag eller maken har tapetserat någon gång, och vi har inte valt någon nybörjartapet, så önska oss lycka till och lite flyt, tack. Det är ju många andra som har lyckats, tänker vi, så det ska nog gå bra för oss också. Trots allt har vi i färskt minne en del annat som vi heller aldrig gjort förut och ändå lyckats med.
 
Så lyder min förklaring och uppdatering på renoveringsfronten.
 
 
 
 
 
(Helt stopp är det inte, förresten. Då och då kommer en eller annan list och lampa på plats, och såväl det ena som det andra flyttas från sin provisoriska plats in i ett köksskåp. För nu har vi köksskåp! Och köksbänk! Och diskho, vatten, el, diskmaskin, köksfläkt och allt sådant som gör att man faktiskt kan laga lite riktig mat. Nu är det flera veckor sedan vi hade pizzasöndag - nästan så länge sedan att man blir sugen igen. Nästan.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0