Sjöbo-Nääs

Alldeles strax ska jag åka dit där man kan ta bilder som dem nedan, åtminstone dagar som inte är regntunga som denna. I morse hörde jag på radion, att i Linköping regnar det c:a 550 mm per år, men i Borås är siffran 1000 mm. Det är möjligt att jag minns fel, för det var trots allt morgon, men nog kan man undra: VARFÖR bor jag här?

 

Kommentarer
Postat av: Emilia

Svar på kommentar på min blogg: Ja, jag antar att jag är ganska bra på att utnyttja "dötid" i väntan på allt möjligt genom att alltid bära med mig pågående projekt i väskan. Sen fungerar det ganska bra att sticka/virka framför teven, med klängande/klättrande barn på sig (föräldraledighet är alltså ett +) samt samtidigt som intagandet av kaffe! Dammsuga kan maken göra...Sen hur jag gör, tja, mestadels läser bloggar, slukar tidningar/böcker, inspireras och slutligen improviserar! Sen tror jag inte att du har tummen mitt i hand, jag har ju iaf sett en jätte-snygg klänning på kort härinne :)

2009-08-16 @ 22:30:57
URL: http://emiliawadenstenproject.blogspot.com/
Postat av: mozter

Jo, österut regnar det definitivt mindre. Så Linköping är ett fint alternativ. Även om Luleå, sommarsolmässigt sett, är ändå bättre...

2009-08-19 @ 20:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0