Hejhej

Ursäkta pausen!
Förra veckan renoverade och jobbade vi all ork ur oss, och den här veckan händer det så mycket annat att vi inte hinner med renoveringen knappt alls. Lite har dock hänt sen sist, så nu blir det bilder.
 
Sist jag lade upp bilder hade vi köksbänk, men den var rättså tom. Sedan dess har vi grejat lite. Det är helt makalöst hur mycket som kan gå fel, krångla, vara svåråtkomligt osv, men det är roligt att se framstegen. 
(Tycker jag, i alla fall.)
 
Borrning i kakel för att få köksfläkten på plats. Dagen innan stekte jag pannkakor, för det har funnits önskemål om det i ungefär två månader, och det blev så osigt att ögonen tårades som vid en lägereld. 
 
Vi har ju fått kranar, kontakter, lite lampor, spis och fler lådor på plats också, så från det här
 
har vi gått till det här:
Applåder, tack!
(Nej, det är inte städat. När ska man hinna städa, liksom? Matlagningsprylar och byggverktyg huller om buller. C'est la vie!)
 
Två glada tjejer har äntligen fått baka.
 
 
(Notera den nya, fräsha frisyren!)
 
Ungefär en dag tog det oss att få änden av köket där spis och kylskåp stod förut att ändra utseende från detta 
 
till det här:
Det är ju roligt att få till det till slut och sådär, men den starkaste känslan är ändå tacksamhet över att inte behöva göra det igen. Tungt, trångt och joxigt. 
 
I vardagsrummet går det så sakteliga framåt. Jag har enväldigt beslutat att ljusblått/turkost/cyan är färgen för säsongen. 
 
   
 
En dag tar det att flytta ett akvarium som vårt. Först ska fiskarna fångas och vattnet tömmas ur så att det går att flytta, sedan ska det flyttas (pust), möbleras, fyllas och så ska fiskarna fångas in och släppas ner igen. Det var makens lediga måndag, det. 
Men fint är det!
 
Med akvariet, bokhyllorna, CD-hyllan och stereon borta ut gästrummet kan vi gå där igen. Och spela piano!  
I februari:
 
Alldeles nyss:
 
 
Så ser det ut hos oss just nu!
 
Kvar att göra: städning, fylla skåp (vi har så mycket skåp!), lister och tapetsering förstås. Och lite annat. Men inte den här veckan. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marre

Kul att se alla framsteg! :)

2015-04-25 @ 21:47:41
URL: http://arinya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0