Uppdatering

Nedan syns vårt kök i dagsläget. Golvet är förberett för mattläggning, och de sista gipsskivorna i taket samt listerna ska komma upp idag. Det hade ju varit käckt om taket hade blivit färdigt för målning före helgen, så att vi hade kunnat måla det innan golvet läggs, men så blir det knappast. Vi får väl täcka golvet eller försöka vara försiktiga istället.
 
Det är inte så värst mysigt i köket just nu, men vi tänder ljus till frukosten och gör vad vi kan.
 
 
I onsdags var det toaletten som var projektet. Från kaos på förmiddagen...
 
...till "det närmar sig" på eftermiddagen.
 
Om jag har förstått saken rätt, måste det spacklas in en avrinningslutning i duschen, men sedan är det färdigt för inplastning. Vi har valt plastmattor på både väggar och golv, helt enkelt för att det är både billigare och säkrare än kakel, särskilt som vår kåk är gammal och opålitlig. Kan något röra sig, kan vi räkna med att det kommer att göra det. 
 
Och så vardagsrummet! Golvet är lagt så när som på slutplankan. Idag ska golvlisterna komma på plats, och sedan är det bara tapetseringen kvar. Vi får inte precis några besked om när saker ska hända, men jag röstar på nästa vecka. Lägg förresten märke till den skarpt mintgröna färgen längs golvet. Tänk att ha ett helt rum i den färgen! Vi har valt lite mer diskreta toner, jag lovar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0