Fest

För länge sedan - två veckor eller så - hade jag 40-årsfest. På menyn: 40 sorters kakor (+2 om man räknar in dem som fanns i både vanlig variant och allergivänliga). Gäster: 82. Så trångt det var ett tag, och vilken tur att det finns de som direkt ställer sig och kokar kaffe när jag inte ens hinner hälsa på alla som kommer! Och så härligt! Jag fick blommor, fina saker av olika slag, en fåtölj (som jag längtar efter att sitta och läsa i), och jag vet inte allt, och så hade jag en burk framme för bidrag till det arbete PMU bedriver för Syriens barn. Hela 5400 kr kunde jag föra in på deras konto! Fint! 
 
Ett par veckor har jag försökt smälta allt detta, men det är svårt. Så tacksam!
Men liksom!

Livet

Ojojoj... Man tar sig vatten över huvudet ibland, men nu vadar jag mot strand igen. Examensarbetet lägger jag fram i februari istället för i december, och med det framskjutet tror jag nog att resten ska lösa sig. Jag har haft och transkriberat åtta intervjuer på mellan 30 minuter och en timme, och det blir ganska mycket text, det. Analys pågår.
 
På lördag drämmer vi till med kak-kalas (vad annars?), och jag är lite stressad över alla våra skräpsamlarvrår. Tog itu med ett idag, och slängde bl.a. en Elloskatalog från 2011. Joråsåatte.... 

Och på söndag fyller jag fyrtio. Jaja, det ska man väl också göra någon gång. 

RSS 2.0