Tankepaus

Jag har funderat en del, och kommit fram till att jag nog ska lägga bloggandet på is ett litet tag. Just nu känns det som att jag antingen behöver vara extra genomtänkt i allt jag skriver eller bara skriva nonsens. Ingetdera är särskilt lockande. Att skriva om banala saker när huvudet är fullt av komplicerade tankar fungerar inte riktigt, men för att formulera det viktiga behöver varje ord vägas på guldvåg, och det har jag inte ork till nu. Färre ord att väga tar mindre kraft från funderandet. Så hejdå så länge!

PS

Ni kanske noterar att jag inte skriver något om bin Ladin eller så. Tycker att det finns andra som gjort det bra, min man till exempel, så jag håller mig till ting av betydligt mindre nyhetskaraktär.

DS

Plus

Snö i maj, minsann! Det ser lite lustigt ut med snön mot de vårgröna björkarna och vitsippsbackarna, unnar jag mig att tycka eftersom jag är övertygad om att det inte kommer att bli liggande. För övrigt har jag tillbringat större delen av dagen i pyjamasbyxor, och det hjälper också upp humöret. Jag har så smått börjat att ta tag i pluggandet igen, efter förra veckans bakslag, och det kommer väl att gå det här också.

Alltså: Knasigt men inte hopplöst väder, pyjamasbyxor och nya tag - det finns en del på plussidan idag!


RSS 2.0