Semester

Nu så! Nu är det bara maken som inte är ledig än. Sommarplanen är en släktturné, men först göra sådant som verkligen behövs men inte orkats med under terminen - fönsterputsning, städning av skrivbord, måla färdigt huset... Gick inte ut ett dugg starkt idag, utan somnade istället både före och efter middagen. Och varför inte? 

Men vi började faktiskt röja på sonens skrivbord, och nu ser man fönstret bakom det igen, så vi har kommit en bra bit på väg. (Bara en lätt överdrift. Man såg säkert halva fönstret redan innan jag plockade bort alla tomma plastpåsar, den stora trollerilådan och legodraken.) Dock besitter sonen inte särskilt mycket drivkraft när det gäller städning, så när jag tyckte att han kunde reda ut resten själv och gick därifrån, hände det just inte mer. Jaja, det blir väl fler dagar, och blir det inte det kanske ett skrivbord spelar mindre roll. 

Och så har de två som snart fyller år fått skriva önskelistor, och åtminstone den ena listan får mig att återigen fundera över hur många nallar och barbiedockor man egentligen kan ha glädje av. Men i år står det iallafall inte pokémonkort på någon lista, och det är ju något av en lättnad. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0